Classe d'ASO

Avui he donat una classe d’ASO a la facultat sobre unix i una mica de tot… he titulat la presentació “Com muntar un servidor a casa”, més tard m’he adonat que no tenia pràcticament res a veure amb el contingut de la presentació. El títol “LCAC & Admin Unix: Experiències personals”, potser ho descriu millor. En resum, la presentació ha acabant sent un recull d’experiències muntant el servidor de casa i treballant al LCAC.

He fet la presentació a les 10 del matí i a les 5 de la tarda, per les opinions d’amics sembla que m’ha sortit força bé, ja comentareu ! De fet és la primera presentació tècnica que faig, davant de més de ~60 persones :)

Per fer la presentació he usat una classe de latex molt interessant que vaig descobrir fa poc: latex-beamer, us la recomano ! Queden unes presentacions amb un aspecte impecable i estructurades al més pur estil LaTeX :)

Aqui teniu el pdf i les fonts.