San Diego: L'anada & 1er dia

Aqui estic, un dia després d’aterrar, connectat a la wifi de l’hostel on m’allotjo a la 1 de la nit hora local (a BCN són les 10 del matí :-S). Fins ara tenia certes preocupacions respecte com m’afectaria el jetlag, però la veritat és que no és pas tant terrible (tal com pinten a wikipedia, dóna l’impressió que és força pesat). La sensació que noto no és gaire diferent dels efectes de no dormir massa, per tant no ha estat pas tant traumàtic com m’esperava.

En quant als vols (2 escales, 3 avions), no he tingut masses problemes, excepte el retard d’una hora en el vol de Barcelona a Zurich i la recollida d’equipatge a Los Angeles (a BCN m’havien dit que hauria de recollir l’equipatge a San Diego, no pas a LA i després a SD). El vol de Zurich a LA, tot i ser de 12 hores, no se m’ha fet molt pesat, en part per les pel·licules que podia veure just davant meu en un LCD de 7″ (cada passatjer té el seu propi i pot sel·leccionar què vol veure/fer). Una de les funcions curioses d’aquest sistema és la possibilitat de veure una visió frontal desde l’avió, tal com ho veuria el pilot, està força bé poder veure com l’avió s’enlaira i aterra … durant el vol no es veu gens bé el paisatge.

L’últim avió, d’American Airlines, el més cutre amb diferència… recordeu l’avió penjat del tibidabo ? Doncs em va venir al cap de seguida que vaig pujar al vol de LA a SD… quina por :-S

L’entrada a la frontera dels USA (en el meu cas LA), és de lo més paranoic… durant el vol, et reparteixen un formulari verd en el que es fan preguntes estúpides per veure si simpatitzes amb terroristes. Després un cop s’aterra et fan circular vora la paret pq un gos t’olori d’aprop, més tard s’han de passar 4 controls de seguretat… entre els quals et prenen les empremtes dactilars i et fan una foto amb una webcam, se’m va acudir fer una foto del tinglado i es van posar una mica nerviosos … don’t take photos on this restricted area, sir !… aixx, aquests americans… més endavant postejaré la foto ;-P

Pel que fa al primer dia a LISA’05, la xerrada d’avui tot i que interessant, no tenia el nivell que m’esperava :-/ En beetle ens ha explicat técniques d’atac/defensa wifi típiques, tals com les que explicava en pof amb la seva presentació “Hacking wireless hotspots for fun and profit” ja fa un temps… m’he quedat amb la sensació que ens podria haver explicat tècniques/demos molt més interessants i poc conegudes. Aviam que tal va demà :)

Ah ! I que no se’m oblidi… gràcies als savis consells d’en pof, puc trucar o bé gratis desde el portatil via voipbuster (la qualitat del so és gairebé perfecta en alguns casos) o bé per 50 céntims desde una cabina al meu DID d’IpKALL :) Thx pof !