LISA '05: Cinquè dia

Toca descansar una mica de tanta conferència de LISA i veure món :) Ens vem aixecar aviat i ens vem preparar uns gofres que van sortir de conya:

Gofres a San Diego

Els encarregats de l’hostel preparen cada dia una pasta amb la que et pots fer els crepes i gofres que vulguis… era bastant divertit veure les diferents tècniques per fer crepes de la gent, varem veure les variants següents:

  • Crepe “standard” (segons en nostre punt de vista… europeu?): dels menys comuns allà, massa fina i lleugerament torrat.
  • Crepe “truita”: abocant una quantitat de pasta abundant… pels que no volen patir per si se’ls trenca quan giren la crepe.
  • Crepe “brossa”: tal com l’acabaven de fer, anava a parar a les escombraries i marxaven mosquejats.

En quan vem acabar de fartar-nos de crepes i gofres, varem anar cap a pacific beach no sense abans passar per hooters (visita recomanada!), una cadena de restaurants de fast food, on ens vem inflar de menjar americà/mexicà, aqui va una foto amb el personal d’allà:

Foto amb jenny (hooter)

Després del tiberi, cap a Tijuana (que està relativament prop de SD, uns 30 minuts amb trolley). Potser perquè era de nit, però el cert és que no varem voler anar-hi més endins de la mateixa frontera… donava una sensació d’inseguretat tot plegat força inquietant: un munt de taxistes se t’acosten només passar la frontera de SD->Tijuana (on no es requereix CAP tipus de chequeig, en canvi, en direcció contrària, Tijuana->SD sí !), nens petits venent souvenirs, molta mala olor, etc… Potser de dia és una altra cosa, però de nit no recomano anar-hi :-S.

De tornada de Tijuana cap a LISA, assistim al BoF de CAcert (per tal de fer assurer a en Xavi) i veiem de passada el de Google: We’re Hiring que estava just acabant. Després, per desgràcia d’en Xavi el BoF sobre distribucions linux no es converteix en el troll encarnissat que estava esperant (quin follonero està fet ;-P), sino que resulta ser força calmat… tant com el d’Asterisk, on ni tant sols s’hi presenta el que l’havia organitzat :-!. Tot i això acaba sent un debat obert força interessant sobre implementacions dels diferents assistents.