Cap al 3GSM World Congress

Doncs si, he estat per allà dins dos dies lluïnt un passi on posa “MANTENIMIENTO”, i es que juntament amb més gent m’han contractat temporalment per oferir suport a la xarxa wifi de la fira… però primer anem al gra:

OLPC: Estaven allà mateix per tastar-los tant com volguessis, tot i que no disposava de massa temps per remenar-lo (feina), ha estat suficient per fer-me’n les primeres impressions… és una joguina molt interessant. Defectes trobats a primera vista:

  1. Pesa ! La bateria de NiMH fa que el pes del portàtil sigui considerable per un nen, imho.
  2. Les tecles de goma són molt petites. Estan preparades per nens de fins a ~12 anys, així que si en volieu comprar un per treballar cómodament, oblideu-vos ! (nota: no és un defecte per nens de < =12 anys!)

Per la resta és un gadget fantàstic, genial per menuts i també indicat per geeks més crescuts (té una hackability bastant alta) :)

Playstation 3: Tot review negatiu que trobeu a internet és correcte… quin fiasco de màquina. No sóc cap expert en videojocs, però el Ridge Racer que estava corrent es podia confondre perfectament amb qualsevol joc de consola d’avui en dia o de la generació anterior… cap diferència :-! La consola físicament molt grossa (la imaginava més petita). Segueixo pensant que per posar-hi linux, fer càlcul científic intens (cell) i com a reproductor domèstic Blueray pot ser genial, però com a consola de videojocs no li veig massa futur.

M’ha agradat veure que en la resta de fira es veu GNU/Linux en força stands. Es nota l’entrada cada cop més acceptada per part dels fabricants d’aquest SO al món del mòbils… linux going mobile at last :)

Altres stands interessants vistos de passada són Freescale i ARM i nvidia (amb unes plaques de desenvolupament impressionants)… disculpeu la brevetat del post però la feina és la feina ;_) Si voleu preguntar alguna cosa i me’n recordo, endavant !