Burkina Faso: Últims dies

Els últims dies transcorren tranquils, la feina ja està feta i només queda recapitular i acabar de viure l’experiència. Anem a donar una volta a peu per barris de Bobo on no havia passat encara…


p5200139

Grups de nens criden a coro: “Tubaroo” al veure’ns passar (equivalent a “le blanc” però en Dioula, un dialecte de la regió). Al veure’ns amb les càmares tots corren a “posar” per fer-se la foto i veure-la després al display… també ens dónen la mà, com si fossim una atracció que s’ha de viure.


Nens Burkina Faso Bobo

Al dia següent, el viatge de tornada el veig passar entre noms divertits de pobles:

  1. VILY-BONGO
  2. IPENDO
  3. OEZINDONGOU
  4. GOUNGHIN
  5. NARIOU
  6. RONSIN

Finalment, i després d’una agradable estona de reflexions sobre tot plegat amb en Mesmin, pujo a l’avió molt satisfet i força inquiet. Apenes dormo durant el vol de nit sobrevolent el mar Mediterrani: la vista del cel per sobre els núvols s’ho mereix… estrella fugaç inclosa :)