India: Segon dia

Primer contacte amb l’estil de “dutxa” indi pel mati: dos cubells, un de gros i un de petit… com si fossim d’acampada :)

India bathroom... toilet+shower all in one
India bathroom

Deixo de banda els plans de visitar Agra (ciutat on hi ha el Taj Mahal) per mes endavant… procurare seguir el consell de la guia:

No fer el guiri i entrar amb l’entrada/visita “standar” al Taj, no val la pena. Es mes curios dinar o sopar en un “rooftop” restaurant proper i el veus de meravella :)

Tot i aixo, sento la necessitat de fugir del caos de Delhi, amb un dia ja en tinc prou… em dirigeixo a l’estacio de trens a la “Tourist office bureau”, i alla m’atenen relativament rapid i be, ja tinc bitllet per Jaipur ! Viatjare de nit, de 22:45 a 4:30 :)

TODO Posar explicacio dels diferents tipus de trens/classes disponibles

Nota de gafe: em canvio d’habitacio a una que te aire acondicionat, i poques hores despres s’incendia un transformador al carrer, marxa la llum a mig barri (Pahargang) :S

Sembla que ja estan acostumats a aquesta mena d’incidents, en poca estona s’engega un generador a gasoil al hostel i torna la llum… a canvi d’un soroll infernal :S

Surto al carrer per evadir-me i conec uns xilens que s’havien quedat bocabadats per l’activitat frenetica del Pahargang. Junts busquem un restaurant proper i tenim una bona conversa fins ben tard :)

Finalment em dirigeixo a l’estacio per agafar el meu primer tren, que em portara a Jaipur. Despres d’aclarir-me amb el vago que em toca, una parella gran de natius em dona la benvinguda i conversa una bona estona.

Tot i que la guia desaconsella fortament el acceptar menjar de desconeguts, em sento incapac de rebutjar la invitacio d’uns iaios tant entranyables… probo un parell de pastes dolces diferents que m’ofereixen orgullosament:

Aquestes pastes nomes les fem a casa

Gracies per llegir fins aqui, em prenc un bon Chai per 18Rs mentre escric aquestes linies a la vostra salut ! :)