5e dia: Mes Pushkar

Tot just acabant de dinar conec a Tamara, una madrilena que es troba a poc mes d’una setmana d’acabar el seu viatge per la India.

Tamara

Despres de l’intercanvi d’experiencies i recomanacions entre viatgers (m’encanten aquests moments entre “mongers” :)), se’ns acut llogar unes bicicletes per poder explorar la periferia de Pushkar comodament.

Despres de fer una ullada al mapa, veiem que les distancies son impracticables amb bici… solucio: moto de 50cc per apenes 300Rs/24h, gasolina inclosa :)

TODO: Moto

Passem per poblats on apenes entenen l’angles i on els nens ens paren la ma per xocar-la amb l’estranger motoritzat. Preguntem ensenyant el mapa, per assegurar-nos la ruta:

  • How many quilometers to Shiva temple ?
  • 5km
  • Erm… that’s what they said to us 5km ago
  • 5km, sir
  • Ok, whatever, thanks !

Finalment, despres d’un cami rural amb zones de sorra estil desert, grans forats a l’asfalt i excrements de vaca sagrada de dimensions fins ara desconegudes, conseguim arribar a l’objectiu: Un indret forca inhospit, on les 3 persones que hi viuen no ens permeten fer-hi fotos… Un home gran ens introdueix les reliquies del lloc i ens despedim, tornant cap a Pushkar, contents per la descoberta, pero sobretot, per l’aventura :)