7e dia: Udaipur

Un refredat comu m’invita a quedar-me al llit llegint i escribint.

Avui toca dia de descans doncs, per la tarda procurem fer una visita distesa per el centre d’Udaipur, la ciutat blanca. Despres de visitar temples on, entre altres figures tallades a la roca s’hi poden apreciar posicions del Kamasutra, funny :).

TODO: Posicio kamasutra

Decidim acostar-nos al “sunset point” amb ricksaw, lloc ideal per contemplar una posta de sol sobre el palau flotant en el llac :)

Crida l’atencio que alguns locals encara recordin orgullosament la intervencio de James Bond a “Octopussy” usant com a escenari aquesta preciosa ciutat… aquest “remember” arriba al punt que hotels com el Minerwa, passen la pelicula cada tarda en el restaurant :-!

Aprenent a conviure amb els indis

Despres d’una setmana d’India, procurem posar en comu les bases per sobreviure a l’India.

Assessinant l’angles

Per comunicarte per la india, no cal tenir un gran nivell d’angles… de fet es contraproduent: s’ha de reaprendre, recuperar les primeres llicons d’angles on parlavem angles com indis, simplificant el llenguatge :)

Exemple:


Can I have something to eat right now ? Eggs, for instance would be fine, thanks.

Optimitzant “a la india” quedaria algo tal que aixi, usant nomes les paraules clau:


Eat eggs now, please

Acompanyat d’una forta component de llenguatge no verbal sereu entesos a la primera i no perdreu temps ;P

Getting rid of sellers 101

Sovint un es veu atabalat per l’abundancia de venedors ambulants que volen et volen colar qualsevol cosa. Si ens quedem amb el:


No thanks, mate

Ens acabarem cansant. Deixo aqui un parell d’estategies que ens han donat resultats sorprenents:

  1. Demanar 10 rupies abans que ells ho facin
  2. Preguntar d’on son i com es diuen

D’aquesta forma conseguim que es quedin parats, trencant els seus esquemes, amb temps suficient per fugir sense ser perseguit amb mes preguntes :)

Cap a Jodhpur!

L’anada cap a Jodhpur la fem en bus “sleeper class”. Es el primer bus que dormo en una llitera, botant i movent-se continuament… pero consegueixo dormir ! El cansament fa miracles :)