8e dia: Jodhpur

Jodhpur, la ciutat blava. Ens allotjem en una habitacio compartida (entre 3 persones) enorme per apenes 400 rupies per nit… no soc l’unic que se sent com un Maharaja: dos espais grans, un llit de matrimoni, un bany ben gran i vistes al magnific fort desde el balco.

Tot aixo per la nit, sobre les 2am… mes tard a les 4:30, en tres mesquites properes se senten a tot volum cants de pregaria (puja)… em pregunto com concilien son i devocio els locals :S

A l’endema ens deixem perdre una estona pels mercats, una bona forma de veure com funciona la gent en aquest indret. Entre especies, textils i queviures intento fer dues incursions infructuoses:

  1. Sindria a compartir amb en Roeland: 50Rs. Amb sabor a cogombre :/
  2. Segells per enviar postals a alguns seguidors del blog (;P)… desgraciadament m’intenten colar segells usats, aixi que les postals hauran d’esperar :S

TODO: Alguna foto del mercat

Reservem el bitllet de tren per la nostra proxima destinacio: Jaisalmer. Degut a l’alta ocupacio dels trens, ens haurem de quedar un dia mes en aquesta ciutat… temps suficient per visitar el fort, pero aixo ja es una altra historia, un altre post :)